gezichtsbehandelingen,manicure,pedicure,kunstnagels,voeten,nail,art,aziatische ,peeling,microdermabrasie,afslanken,slendertone,harsen,rugbehandeling,lichaamspeeling,massage,pakkingen,laserontharing,overbeharing,sittard,limburg,hotstonemassage,halve,dag,arrangementen,online,sieraden,bestellen,dermaprime,dr.Schrammek,Schrammek,Courtin,Coup,Déclate,eclat,nail,aid,waardebonnen,actie,gratis.

/ Huidverbetering / Couperose

Atténuer les rougeurs grâce au laser

Wat is het?


Couperose is een begrip voor de toename van kleine, duidelijk zichtbare bloedvaatjes in de huid (teleangiëctasieën). De bloedvaatjes kunnen gekronkeld of streepvormig zijn. Soms zien ze eruit als een spinnetje (spider). Ze komen het meeste voor in de gezichtshuid en vooral op de wangen. De vaatjes verdwijnen nooit vanzelf.

Hoe ontstaat het?

Hoe couperose precies ontstaat is niet bekend. In de meeste gevallen verschijnen de haarvaatjes spontaan, zonder aanwijsbare reden/oorzaak. Veelal is er in het geheel sprake van zwak bindweefsel, erfelijkheid etc. .
Bij het eten van scherp voedsel, het drinken van alcohol of sterke koffie en thee wordt de huid vuurrood.

In sommige gevallen ontstaan kleine, ontstoken plekjes, die met pus gevuld zijn. Dit heet dan rosacea, een ontstekingsreactie van de huid.
 

Hoe wordt het behandeld?

Bij Schoonheidssalon Jacqueline Paumen behandelen wij couperose o.a. door ...de Soft Touch Behandeling van Dr.Schrammek

Thuisverzorging

Behandel de huid zelf altijd met zachtheid: was het gezicht altijd met lauw-warm water en gebruik een cleanser voor de gevoelige huid. (met de producten van Dr.Schrammek worden zeer goede resultaten bereikt).
Voorkom dat de bloedvaatjes in de huid gaan openstaan: wees voorzichtig met warme dranken, hete kruiden en alcohol. Gebruik minerale make-up voorkom sterke blootstelling aan zonlicht door een goede SPF te gebruiken: door zon beschadigde huid is gevoeliger voor het ontwikkelen van couperose.

Gratis intake

Maak een afspraak voor een gratis intake gesprek, zodat wij kunnen kijken welke behandelingen of producten voor uw huid geschikt zijn.

Graag tot ziens bij:

Schoonheidssalon Jacqueline Paumen
Spechtstraat 9
6135 EJ Sittard
046-4525649 begin_of_the_skype_highlighting              046-4525649      end_of_the_skype_highlightingbegin_of_the_skype_highlighting              046-4525649      end_of_the_skype_highlighting