gezichtsbehandelingen,manicure,pedicure,kunstnagels,voeten,nail,art,aziatische ,peeling,microdermabrasie,afslanken,slendertone,harsen,rugbehandeling,lichaamspeeling,massage,pakkingen,laserontharing,overbeharing,sittard,limburg,hotstonemassage,halve,dag,arrangementen,online,sieraden,bestellen,dermaprime,dr.Schrammek,Schrammek,Courtin,Coup,Déclate,eclat,nail,aid,waardebonnen,actie,gratis.

/ Welness / Hotstone massage


Even weg van de wereld. Intense warmte, verzorgende handen, de bijzondere werking van bijzondere stenen, lichaam en geest smelten samen…

Schoonheidssalon Jacqueline Paumen heeft haar programma uitgebreid met een weldadige massage; Hotstone Massage.

Een Hotstone Massage is een lichaamsmassage met warme stenen. De temperatuur van de stenen, waarmee de massage gegeven wordt, ligt om en nabij de 40-45 graden.

De Hotstone Massage wordt gegeven met afgeronde basaltstenen; vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/ eeuwen heen glad gepolijst zijn.

Deze massage is ontstaan in de oudheid. Inca’s, Indianen en Maories plaatsten al de stenen op de accupunctuur punten en streken ze over de meridianen.

Door massage met ervaren handen kun je door de combinatie van warmte en beweging, diep in het spierweefsel komen wat de massage/ behandeling intensief maakt.Tevens worden alle blokades opgeheven. Een Hotstone Massage draagt bij aan zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam weer in balans.

“Echt genieten” is een goede motivatie om een Hotstone Massage te ondergaan, terwijl deze techniek is ook geschikt voor/bij:
- Spanningen
- Stress
- Spierproblemen
- Fybromyalgie
- Gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose
- Spijsverteringsproblemen
- Slechte doorbloeding

Een intense, weldadige massage. Heerlijk in de koude winterdagen, bijzonder ontspannen na een drukke tijd…

U kunt kiezen voor een massage van ;

1 uur (voor of achterzijde)
Tarief € 40,00 .

2 uur (voor en achterzijde)
Tarief €75,00.

3 uur uitgebreid inclusief gelaat
Tarief €115,00.

Heel Puur biedt géén erotiek!

Om masseren tot een kunst te verheffen zijn naast vakbekwaamheid evenzeer handen vol liefde, openheid en vertrouwen nodig.
Om vervelende situaties te vermijden, masseer ik derhalve alleen vrouwen.