gezichtsbehandelingen,manicure,pedicure,kunstnagels,voeten,nail,art,aziatische ,peeling,microdermabrasie,afslanken,slendertone,harsen,rugbehandeling,lichaamspeeling,massage,pakkingen,laserontharing,overbeharing,sittard,limburg,hotstonemassage,halve,dag,arrangementen,online,sieraden,bestellen,dermaprime,dr.Schrammek,Schrammek,Courtin,Coup,Déclate,eclat,nail,aid,waardebonnen,actie,gratis.

/ Huidverbetering / Rosacea


Wat is het?


Rosacea is een algemeen voorkomende huidaandoening die gekenmerkt wordt door roodheid in het gelaat, soms vergezeld van puistjes. Het komt voor bij volwassenen vanaf het 30e levensjaar. 

De karakteristieke kleine haarvaatjes op de wangen (teleangiectasieen) staat bekend als couperose. Rosacea kan gepaard gaan met puistjes en wordt daarom ook wel acne rosacea genoemd, hoewel het met echte acne weinig te maken heeft.

Hoe ontstaat het?

Rosacea ontstaat meestal rond het 30e levensjaar en komt meer bij vrouwen dan bij mannen voor. Het treft vooral blanke mensen met een licht huidtype. De oorzaak van rosacea is onbekend. Zonlicht en andere vormen van warmte zullen bij de meeste mensen met rosacea een verergering van de verschijnselen veroorzaken.

Een oorzakelijke rol van voeding is nooit aangetoond; wel kan (tijdelijke) verergering van de roodheid optreden door het drinken van alcohol en het eten van sterk gekruid voedsel. Ook het gebruik van cosmetische producten in het gezicht kan rosacea door irritatie tijdelijk wat verergeren.


Hoe wordt het behandeld?

Bij Schoonheidssalon Jacqueline Paumen behandelen wij rosacea door ...de Soft Touch Behandeling van Dr.Schrammek

Thuisverzorging

Behandel de huid zelf altijd met zachtheid: was het gezicht altijd met lauw-warm water en gebruik een cleanser voor de gevoelige huid. (met de producten van Dr.Schrammek worden zeer goede reultaten bereikt)
Voorkom dat de bloedvaatjes in de huid gaan openstaan: wees voorzichtig met warme dranken, hete kruiden en alcohol. Gebruik minerale make-up voorkom sterke blootstelling aan zonlicht door een goede SPF te gebruiken: door zon beschadigde huid is gevoeliger voor het ontwikkelen van rosacea.

Gratis intake

Maak een afspraak voor een gratis intake gesprek, zodat wij kunnen kijken welke behandelingen of producten voor uw huid geschikt zijn.

Graag tot ziens bij:

Schoonheidssalon Jacqueline Paumen
Havikstraat 5 A
6135 ED Sittard
046-4525649 begin_of_the_skype_highlighting              046-4525649      end_of_the_skype_highlighting