gezichtsbehandelingen,manicure,pedicure,kunstnagels,voeten,nail,art,aziatische ,peeling,microdermabrasie,afslanken,slendertone,harsen,rugbehandeling,lichaamspeeling,massage,pakkingen,laserontharing,overbeharing,sittard,limburg,hotstonemassage,halve,dag,arrangementen,online,sieraden,bestellen,dermaprime,dr.Schrammek,Schrammek,Courtin,Coup,Déclate,eclat,nail,aid,waardebonnen,actie,gratis.

/ Gezichtsbehandelingen / Speciale BehandelingenChocolade behandeling

De chocoladepakking is het summum van relaxatie en zintuiglijke prikkeling.
Wie zich met zo een laagje donker goud laat verwennen, krijgt er een heerlijk ontspannen, streel zacht huidje voor in de plaats.

En alsof dat nog niet volstaat, blijkt het wonderlijke goedje ook nog eens een hele goede anti-oxidant te zijn (remt het verouderings proces af)De cacao vermeerdert de aanmaak van endorfine in het lichaam.
Endorfine gekend om het gevoel dat het geeft aan het lichaam.(een intens gevoel van wel behagen).
Tevens verwijderdt het masker de onzuiverheden.

Behandeling

Deze behandeling bestaat uit een reiniging ,peeling,epileren,stoombad,verwijderen onzuiverheden,door middel van een penseelmassage(stimuleren van de energie banen in het gezicht)word een ampul op het huidtype aangepast ingemasseerd,daarna het chocolade masker en ter afsluiting een gezichtsmassage.

Tijdens de chocolade pakking kunt u kiezen uit een van de drie extra behandelingen;

• Hoofdhuidmassage.
• Scrubben van de handen en handmassage.
• Een voetmassage.

Duur van de behandeling 90 minuten.

Tarief € 69,50Champagne behandelingLuxe champagne behandeling speciaal voor de veeleisende huid.
De huid wordt optimaal gehydrateerd.
Maakt de huid stralend en glad en voorkomt vroegtijdige veroudering.

De behandeling bestaat uit een huidanalyse, reiniging, epileren,harsen bovenlip en kin, peeling met de champagne scrub, verwijderen van onzuiverheden, gezichts/hals en decolleté massage met de champagne massageolie, als extra een hoofdhuidmassage,vervolgens een heerlijk ruikende champagne honing masker op basis van zuivere Bloemenhoning en ter afsluiting een verzorgende creme.

Duur behandeling 90 min

Tarief € 75,00


Cranberry behandeling


Cranberry extracten staan bekend om hun revitaliserende en verjongende eigenschappen en zorgen voor versterking van het immuunsysteem.
Cranberry werkt antoxiderend, bacterie dodend, en het houdt de vochtbalans van de huid op peil dankzij onverzadigde vetzuren. Dus bij uitstek geschikt voor het bestrijden van huidveroudering .

Behandeling:

Bij deze behandeling wordt er gewerkt met cranberry producten bij de dieptereiniging, massage en masker.
Deze behandeling heeft een sterk herstellend vermogen en gaat de huidveroudering tegen.
De behandeling bestaat uit reinigen, epileren, harsen bovenlip/kin, dieptereiniging met cranberry peeling, stomen,verwijderen onzuiverheden ,massage gelaat Jojoba & Vitamine E Vitalizer ampul, cranberry masker en dag of nachtverzorging.

Tarief € 58,50Caviaar behandeling


Om Caviar geschikt te maken voor huidverzorgingsproducten,moet het bewerkt worden zodat alle bestanddelen en werkzame stoffen optimaal behouden blijven.

Stoffen als proteÏnes,amnozuren essentiële sporenelementen en diverse vitamines zorgen ervoor dat de huid herstelt en in optimale conditie komt en blijft.

Caviar repareert de huid,brengt langdurig meer vocht in de huid,regelt de celstofwisseling en verhoogt de weerstand van de huid,waardoor de huidstructuur aanmerkelijk verbeterd word.Op korte termijn heeft u een stralende teint,gladdere huid en fijne lijntjes en rimpeltjes vervagen.

Behandeling

Het Caviar Derma Concept is een intensieve behandeling.Na de oppervlakte reiniging van uw huid wordt een reiningings masker aangebracht waardoor uw huid tot diep in de poriën gereinigd wordt.Ue huid is dan in staat om alle werkzame stoffen optimaal te absorberen.Aansluitend word een sterke concentratie van de Caviar Lifting ampul in de huid gemasseerd.

Vervolgens ontvangt u een Caviaar Lifting masker.door de liftende bestandelen in combinatie met Caviar krijgt uw huid direct een jongere uitstraling.De aansluitende massage activeerd de huid en zorgt voor een intensieve verzorging.De behandeling wordt afgeslopen met Caviar Derma Concept crème.

Tarief € 74,50
Collageen shockkuur


Collageen is het belangrijkste bestanddeel van het bindweefsel van de huid.Zij stimuleert de werking(tonus) en bevordert de stevigheid van de huid.Met het ouderworden verzwakken de steunweefsels en nemen af.De huid verliest haar stevigheid en er ontstaan rimpeltjes....

Minimaal 2 keer per jaar wordt dan aangeraden om een shockbehandeling toe te passen(kuur van 12 ampullen)

Omschrijving ampullenkuur

De basisfunctie is een zuiver mariene collageen in hoge concentratie.Zij regenereert de slappe,futloze en onesthetische huid.Deze ampullenkuur voedt,verstevigd en hydrateerd de huid.Fijne lijntjes en rimpeltjes worden verminderd en de huid word strakker en krijgt zijn jeugdige glans weer terug.

Behandeling

De behandeling bestaat uit ;

Een reiniging,peeling,epileren.

Harsen bovenlip/kin,stoombad,verwijderen onzuiverheden,lifting ampul.

Vervolgens de massage met face lifting masker en ter afluiting de dagcreme.

Gedurende de elf dagen erna gebruikt u iedere avond 1 ampul om de kuur verder af te maken.

De ampullenkuur is ook los verkrijgbaar.

Tarief € 77,50